Jag mår bajs

Jag mår bajs! för dom som ville veta, mitt huve bara värker, jag svettas jättemkt och min näsa bara snorar. jag mår bajs! Jag ska nog inte gå till skolan imorn., plus att vi ska åka skridskor, så nej, jag vill inte,. jag får vara hemma och lyssna på MTV med min apelsinjoice hela dagen.. 

har försökt sova lite grann, men det går inte så bra, jag tkr lixom inte om att sova innan klockan är typ 22.00. jag ligger bara på sängen och tänker, om hela dagen, om allt som har hänt. och så.. Och vad som kommer att hända.. lyssnade på sofijah meddans jag gjorde en massa tester ; http://www.testportalen.se/  det går fortfarande inte att skicka direktlänk, min dator har seriösa fel.. werdow.. hehe,. vad vare jag skrev nu? x'dd. ajusste, testerna. joo, jag blev; 0% emo. och dom andra berättar jag inte, ahahha, men visst vareh bra? jag är inge emo alls! hehe, nu känner jag mig glad. vet ni? när man är sjuk så ska man kolla på vänner, dricka apelsinjoice & vara glad helt enkelt, då blir man friskare snabbare, det funkar jag lovar :D. hehe

just nu såå lyssnar jag på Fredde le Grand, jag älskar hans låtar.<3. min nya favorit, hehe, showtek blir lixom snart dumpad, haha.. då blir vendela glad xD. Ajusste, Vendela! hon ska till Skåne., hehe, hennes morfar fyller år, jag vill också dit, men asså bara typ i några dagar, :O jag skulle aldrig kunna leva där, visste ni att dom har muuu där ? :oo. och sen tar det en timme för att gå in till deras "stan".. och sen så går bussen där var halvtimme. jag fattar inte hur dom kan leva där. ammagad!

åhh,, jag vill smsa!!! dumma mobilräkning x'dd. nu måste jag vänta till den 15; de tills jag får min conviq, och då kommer jag smsa såååååååå mkt!.

Kommentarer
Postat av: Philippa B

Då kan smsa. Puss! :)

2009-03-11 @ 21:39:20
URL: http://sensible.blogg.se/
Postat av: Fia

Fråga vad du vill på min bloggs frågestund (AA) :D<3

2009-03-11 @ 21:45:59
URL: http://typfiuw.blogg.se/
Postat av: renate

tack, desamma :)

allt bra med dej?

2009-03-11 @ 22:32:13
URL: http://renatekristina.blogg.se/
Postat av: Philippa B

du måste komma till skolan! :O

2009-03-12 @ 08:27:38
URL: http://sensible.blogg.se/
Postat av: Lynette

jag kan inte, mår dåligt :( men ha det kul ,puss<3

2009-03-12 @ 08:34:34
URL: http://lynette.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0