Snabbt just nu inlägg,.

Juust nu;
Lyssnar på sofijah, 
ska äta mat, 
ska photoshopa,,
bilddagboken,, 
msn,
moderskeppet.com
nu bytte jag låt till mileys nya "the climb"

mascara,../


btw, visste ni att det mest sedda ord är coca coola? och det andra mest sedda är okej, fett coolt va? ;)

Hej bloggen, 

det här är min nyya header, japp, hihih, jag har ingen mun på bilden xd. DE RIMMAR, HAHAHHAHAHA. så kul jag har x'd

Har precis målat klart naglarna, det blev någon konstig silver/beach med små "hjärtan" vid sidan, okej, de ser inte ut sm "hjärtan" längre, utan mer som playboy märket, haha! som kaninöron, de va inte mitt fel att mina händer inte vill göra det såååå fint, men jag tycker det blev ganska bra faktist ;). Nu ska jag fortsätta photoshopa bilder på mina naglar, själv och på sötaste lisette :8. 

...

1. Vad heter du? Lynette
2. Ett ord på 4 bokstäver? drog

3. Flicknamn? Poppy xD haha (Wildchild)

4. Pojknamn? Rasmus

5. Yrke? producent

6. Färg? hot pink

7. Klädesplagg? trosor

8. Mat? morötter

9. Sak i badrummet? tandborste

10. Plats/stad? Stockholm

11. Orsak att vara sen? mensvärk

12. Något man skriker? *sjunger*

13. Film? Wildchild

14. Något man dricker? Redbull

15. Artist? Pitbull, sofijah, showtek

16. Djur? igelkotte

17. Gatunamn? vet nt x'd. 

18. Bil? rosa lamborgini

19. Sång? The pretender

20. Aktivitet med mer än 1 deltagare? ridning

hahaha, top model äger x'd

Godmorgon alla undebara!
Nu har jag vaknat, har kollat på top model 2, hihi, de e så kul att se de ramla av catwalken och bråka om småsaker, hahahah, men gu! så smala de eh! Jah kan nt ens bli en model, för smala :'oo, och detta säger jag inte för att jag inte är smal, för att på alla tjejerna kan man se deras revben, lite grows faktist, och alla är såklart långa där, man lär sig en massa när man kollar på de där programen, även om jag inte vill bli model så är det kul och titta på de ;). 
btw den jag hejjar på just nu är Mercedes, men jag vet vad som kommer att hända så.. Oj* tänk om inte du har sett den ännu, och jag håller på att berättar allt, hahahhaha, så dum jag e x'dd. 

aja, nu ska jag fortsätta äta min banan. 
Kolla på wildchild, 
Gratta 13 års barnet <3. 
äta min lypsyl, hahahah, nej, yakko ska äta de x'd
kolla på en massa bloggar, btw. säg till om du har en blogg, jag älskar att läsa bloggar<3. 
Fortsätta fixa bloggen 
På kvällen så blir det let´s dance med Morgan (som btw kommer att vinna)

Tillbaka från stallet

Hej bloggen! 
Nu är jag tillbaka.. Jag fick rida en ny häst, hästen heter Yason, första gången, han va jättebra, ganska snabb då, men annars så allt bra, allt gick bra, vi galloperade och hade kul.. okej, förutom att jag inte kunde träffa Lisette idag :(. Saknar henne, för dom som nt vet så var hon den första hästen jag galloperade på. Oh guh! Jag kan nt fatta att hon e död, att jag aldrig ska träffa henne mer? Fan också! Jag ångrar mig att jag nt gick till stallet igår :(. 

Har precis duschat. 
ska platta håret.
fixat en ny nagelblogg. 
lyssnar på; 


Tacos<3

Bara för coolt asså! Kommer ni ihåg det sista inlägget jag skrev? jag skrev t.e.x om tacos och sånt, att jag ville ha de utan att säga till mina föräldrar? iallafall, precis efter jag skrivit inlägget så kom mina föräldrar hem, dom bah; nu ska vi äta tacos! jag bah; OMG! jag skrev det precis på min blogg, och jag sa inte ens till dom att jag ville ha de, så jävla coolt asså! Ser ni? det funkar, de enda jag gjorde vara att vara glad, inte hålla på att sura och tänka på tacos ganska mycke :D 

Idag så åkte vi till stan och köpte en tröja till mig, vi letade efter ett par svarta leggins men mamma ville nt köpa till mig idag, så jag ska köpa den själv med Olle någondag, senså åt vi tacos igen i taco bar, egentligen så skulle vi äta hamburgare men jag ska försöka undvika de, jag får nt äta mer onyttiga saker :(. ja ja! 

:'(
Fick precis höra att Lizette har dött :'( Jag har nt fattat det än. Jag fattar nt att hon bara är död, jag såg henne förraveckan och nu finns hon nt.. Och det är precis idag som jag ska stallet och rida, :(.. måste gå, skriver senare, bye

Du måste bara "vilja" det du vill ha, och vara glad :D

Japp, nu har jag fixat bloggen igen. Fixat en ny header, ny bakgrund och ny text, jag tröttnar ganska snabbt på samma blogg design, så jag måste byta ganska ofta x'd. hahha, räkna med de ;). Hihi, just nu har jag tråkigt, ingen rolig person är inne på msn och vänner börjar nt förrens om en halvtimme. JAG VET! Jag kan fixa naglarna i en halvtimme, både manikyr och pedikyr, det blir nog fransk manikyr.. får ju inte måla något annat på naglarna - (pappa låter mig inte, fastän jag har typ 10000 nagellack, ahhaha, okej, inte alls (a)). 

vet ni? jag använder nt min almanacka längre :). Asså egentligen så går det inte bara att bestämma vad man ska göra i morgon, nästa vecka eller nästa månad, lixom.. tänk om du dör innan den dagen? Man vet aldrig, och om det är prov och läxor så är det bara att skriva in det i ipod touchen, orkar inte gå runt med världens största bok i min väska x''d.  - hahha, fast ibland så gillar jag faktiskt de, när man inte har något att göra, man bara tar sin almanacka och börjar skriva om vad man "vill" ska hända dom här dagarna, på mig funkar de ;) om jag typ skriver; den här dagen vill jag ha tur hela dagen, och sen vill jag äta tacos med familjen, Och utan att säga det till mina föräldrar så köper dom köttfärs och börjar göra tacos, så jävla coolt asså! Jag lovar! det funkar, det enda du behöver göra är att vilja de jättemycket, tänk t.e.x på tacosen hela tiden, vad du ska ha i den, hur den ska se ut och föreställ dig själv äta en tacos, och så måste du vara posetiv och glad såklart ;)  det funkar med allt. jag lovar<3

fixa-naglar-lusten-har-kommit-tillbaka

Hej bloggen
Har seriöst nagellust nu, är det någon som vill ha deras naglar fixade? Jag vill verkligen de!. aja, säg bara till. jag väntar.. jag väntar... hahahha x'dd. gu så tråk x'd. Ska fixa mina egna snart, kanske mammas men hon låter mig nt fixa dom som jag vill, hon vill ha "naturliga". men jag vill lixom ha i alla olika färger, blommor och hjärtan och så, och då kommer hon och säger att hon vill ha en fransk manikyr eller bara genomskinlig färg :/. Men säg till om ni vill.. Jag väntar... jag väntar fortfarande, hahahah.. 



Ha de så kul ;)

Yakko, jag älskar dig<3

hahah, yakko xD

Animal i have become - three days grace


Ville bara säga att ni måste lyssna på den här låten. så jävla bra<3. 

Och vad jag gör just nu x'dd;
ättit en massa onyttiga saker :(. 
lyssnat på en massa hårdrock<3. jag har saknat rocken så mycket<3. Hej då Sofijah och hej rock<3 ;).
har kollat färdigt; djävulen bär prada, okej, den va nt så bra som jag trodde, men kanske okej ;). 

är det någon som vet hur man gör med kategorierna? behöver akuthjälp x'd

Godmorgon bloggen
Har precis kollat klart wild child, och philippa har rätt, den filmen äger<3, och så sorlig.. man börjar nästan gråta :'(. Tycker de e så synd om henne när allt går fel och sånt, okej, nu ska jag nt avslöja hela filmen mer, ni får kolla på den själva ;). 
Idag har jag inget att göra, så jag ska vara hemma och slappa bara, kolla på några filmer & fixa naglarna. Kanske photoshopa, men har inga bilder att photoshopa :(.  Nu har jag ändrat min önskelista (igen) 
 
Ett par; converse (vita). och ett par koss, bara för att jag älskar olles hörlurar x'dd, har en massa andra saker jag också vill ha, t.e.x den där skjortan som jag såg i carlings och i åhléns, för dom som inte vet så är dom mina favoriter<3. Carlings, jag vet, kanske lite emo, men de finns saker som inte är emo där också :). Och åhléns har typ alltid dubbel eller trippelrea, de älskar jag<3, och där finns alltid något jag vill ha. 

Så ska jag kolla på filmen djävulen bär prada, jag vet! jag har sagt att jag skulle kolla på den innan men jag orkade verkligen inte! För det första så är den inte ens öppen och en av mina naglar gick sönder för att jag försökte öppna den :'( då blev jag arg och orkade inte kolla på den och för de andra så säger min storebror att den är dålig, så man orkar lixom inte kolla på den. jag SKA göra de nu, och den här gången använder jag sax. 

De e lov vafan! Man ska sova! ;)

Min långa dag; 
Var med vendela vid 14.00, fikade hos henne, vi åt semlor eftersom de är semeldagen idag x'dd, kollade på vänner och sen åkte till mammas jobb för att få pengar till solna centrum<3 - solna centrum is my lovely home<3. Köpte millshake och hamburgis och vendela köpte pommes frits och hamburgis,, jag vet,, jag måste sluta äta så jävligt mkt onyttiga saker, krm fan bli en ko. HAHAHH, jag vet vad ni tänker.. hahahha x'dd - sen så åkte vi hem till henne, kollade på mer tv, sen till stan med föräldrarna för att äta mer semlor, och nu orkar jag nt äta mer. 

imorn åker olle och vendela :(. fan ta er! x'dd hahah, men jag blir så jävla irriterad på personer som alltid måste åka iväg när de är lov! Man ska sova, vara med kompisar, gå runt i pyjamas hela dagen, bdb, sjunga riktigt högt och dricka riktigt mycket redbull. 

chattar
bdb
photoshop
iTunes med Sofijah<3
riktigt sugen på redbull<3

Godmorgon

Godmorgon! 
Nu har jag städat mitt rum, tagit ut yakko och ättit min frukost, det blev mackor, vanligtvis så äter jag inte vittbröd men de gjorde jag idag, för dom som inte fattar så är det onttigt x'dd.. iallafall senså spelade jag på min ipod touch. ochnu har jag tråk´.. 

Ska jag kolla på Wildchild
lyssnar på sofijah
philippa skickar bilder som jag snart ska photoshopa:)
mina naglar måste fixas idag! 



goodnight

Hej bloggen
har inget att göra x'dd, gjort lite av läxorna och proven, vill inte komma efter i skolan x'dd  - lyssnar på musik, och har tråk, är det inte någon som vill berätta något kul ? x'dd hahah, okej, nu ska jag skicka alla sofijah låtar till min mobil och sen skicka till olle, hon vill nog ha dom tror jag x'd. så jävla bra låtar<3. jag veet, jag är konstig, jag byter favorit varje dag nästan x'dd. hahah, först ; system of a down, sofijah, fergie, britney spears, hannah montana och just nu; flo rida, pitbull, sofijah och de underbara simple plan såklart ;). x'dd. 

Min musikstil är en blandning av hiphop, rnb, rock och pop<3. x'dd. 
hihi

/PUSSAR<3

Sofijah sjunger x'dd

Nu sitter jag här och chattar med olle, dumma dig olle! hon skickade en länk till sofijahs låtar, man börjar alltid gråta av dom, så jävligt sorliga dom är<3. Men underbara<3. 



0lI3dag

Hej bloggen
idag har jag varit med Olle i solna centrum, vi gick in till alla olika affärer och provade kläder, ahhahah så kul! Senså åt jag för mycket så att jag fick ont i magen, har fortfarande de lite grann, nepp nu ska jag äta mer mat :). hahah, är så hungrig, jo jag åt en hamburgare, en mellan milshake och en slush, haha x'dd, sen så köpte jag upp mina andra pengar på en ny bussremsa. 

Jag skulle egentligen kolla på den där filmen; djävulen bär prada, men min storebror säger att den inte är bra och han har världens dåligaste smak asså! så jag ska kolla på den snart nån dag när jag har riktigt tråkigt


så ska jag kolla på marykate and ashley - en galen dag i new york
lyssnar på fergie
chattar
sjunger med mina underbara röst ;)


Är det inte bara för coolt asså?

är det inte bara för coolt? Vendela är blondin och tänker när hon spelar spel! Ajjmajjgajjd

Ska köpas denna månad


Djävulen bär prada

Nu jag är jag tillbaka x'dd. japp,  jag är hemma nu igen, var precis hemmahos vendelas farmor,, vi fikade med hennes kusin och lillebror, haha, jag och alexandra har 2 saker gemensamt!! Ett; att vi båda älskar naglar två: att vi inte gillar marsipan, hahah x'dd.. Fick typ tusen snöbollar på mig av vendelas lillebror -_- *helblöt*. x'dd. Nu ska jag äta strutglass och kolla på "djävulen bär prada filmen" som pappa köpte till mig, med anne hatway, hoppas den filmen är bra då? ;) ja ja,



PUSSAR FRÅN MIG<3

Godmorgon

Godmorgon bloggen! 
Idag vaknade jag glad och så förutom att det gör så jävligt ont i min tandställning, mina tänder bara värker, men nu börjar det gå bort :). Mina föräldrar och lillebror tar ut yakko i den nya snön nu, hihi x'dd, jag tog faktist ut honom först, och då så var han helt galen, haha, han älskar snö! han leker och luktar på det jätte mycket,, ja ja!  det är min snönos yakko hahhah x'dd.. 


Så ska jag lyssna på musik
chatt
har gjort lite läxor
har precis ringt ollie<3
och vendela, men hon svara inte x'dd



du har ingen rätt att kolla på min blogg om du inte komenterar innan du går x'dd

Hejsan bloggen!
nu är jag hemma, vi skulle kolla optikern, men optikern var upptagen så vi gick och köpte nya stövlar till mig istället x'dd. haha, jag vet, lite sent för att ha stövlar då x'dd. men jag blev seriöst kär i dom<3. hahah, inte mitt fel (a). Senså köpte vi mat och sen hem igen, visst låter det som en snabb dag? men de va nt de! mina ben är helt döda seriöst! när jag kom hem så dog jag nästan, HHAH, x'dd. uschis. 

nu ska jag läsa bloggar, en jätterolig sak med bloggar är att vissa har såndär "outfitgrej" som man visar vad man har på sig varje dag, de tkr jag om ;) så kul tkr jag! Om du är en bloggerska så tkr jag att du också ska göra det, precis DU, och ingen annan! GÖR DET NU! hhhihi, efter du har läst klart min blogg såklart ;)

"JUST NU"
så lyssnar jag på pitbull - fuego. mkt bra låt<3
gäspar jag.
ska snart äta.
är jag inne på bdb. 
ska läsa massor av bra bloggar<3
ska jag ladda upp bilder-.
göra en ny header.
fixa bloggen.

... och för dom som ville se mina nya älsklingstövlar? x'dd

Mina mål detta år;

* Bli bättre i skolan 
* ha snyggare naglar
* ha en bättre blogg (fixa den)
* ta ut yakko mer
* Lära min photoshop mer
* att inte ta sönder värdefulla saker t.e.x: mobil, ipod, hörlurar och macen
* få plats i ett par cheap monday byxor (dom är för smala :'oo)
* läsa fler bloggar
* renovera mitt rum, helt rosa och vitt. 
* börja på P4 i ridning

där var några av målen, kommer inte på några fler just nu x'dd


blogg<3

hej bloggen!
Ska skriva snabbt nu x'dd. vi ska åka in till stan och kolla min syn och kanske köpa nya glasögon, för er som inte vet: jag har tappat bort mina glasögon, så jag ser inge känns det som x'dd. hahah. Imorse så åkte vi till tandläkarn, pappa följde me, han va irriterad på mig för att jag inte visste vilken väg vi skulle gå, men egentligen så var han bara irritarad på sitt öga som har problem (hans lins råkade gå in i sitt öga på något konstigt sätt och det gör ont). Senså kom jag hem och fixade mina naglar, nu är dom jättefina x'dd hahah, ajjmajjgajjd säger jag! jag har en kort nagel!! Jag har aldrig haft de! Asså jag hoppas den växer snabbt annars så blir det lösnagel på den :'oo (jag gillar inte att ha korta naglar, gör ont och är fult x'dd).. Nu sitter jag här, inte gjort mer på den där dagen. 

Sry, men julia är så irriterande, hon smsar mig hela tiden :'ss. Och skriver konstiga sms. 
 

Right Round <3

Lyssnar på "right round med flo rida" . sjunger också, är det någon som vill komma hit och lyssna på min allsång?  HAHAH, jag varnar er, jag har inte ett så bra rykte om min underbara sångröst. asså det är något konstigt med dom som tkr jag inte sjunger bra? Seriöst! ALLA BORDE ÄLSKA MIN RÖST MOHAHAHHAHA-

skriver bloggis
Chattar 
Ska till fest snart
Måste fixa mig x'dd.


och som ni ser har beatrice fixat min header! Taack! :)

Jag är en gossipgirl! Stackars olle xD

Hejsan bloggen!
Nu är jag hemma igen, min dag var helt perfekt ju! Allt gick bra. vaknade tidigare för att följa med mamma till jobbet, (jag skulle få pengar till presenterna till sheba) Åkte tillbaka hem och gick till skolan direkt, orkade inte vara hemma och inte göra något i en timme, utan dator x'dd hahah.. och där fick jag vänta i en halvtimme med min underbara ipod touch. hahh x'dd
Senså hade vi svenska, gjorde seriöst inget, eller jo, pratade med Olle om kk. hhah x'dd. 

Nu ska jag berätta en hemlighet om Olle. Olle, du får inte slå mig efter detta x'dd hahah, hon är ihop med 5 killar :'oo på samma gång! Så gossip jag e just nu! ahhhaha, sry olle! 

Olle! Tkr så synd om dig nu :'( HAHHA

-min-dag-

Hej bloggen!
Nu är jag hemma igen. ganska bra dag faktist, hahha, förutom att vi förlorade mot stocksundskolan idag på fotboll, vi skulle ha den där fotbollturneringen, men så förlorar man x'D. hahah, asså jag var inte me. Men det såg ut som det nästan, ahahha, Jag "bara" hejade på min klass. mina händer var helt röda och min röst var helt hes. nu har jag fett ont, jag vet inte "var" jag har ont x'dd. iallafall det viktiga var att vi förlorade. HAHAH x'dd. men det gör väll inge?! ;) Vi fick iallafall vara med på den där grejjen. Alla kämpade som galningar, några höll på att dampa x'dd, och så. 

jag har kommit på var nånstans jag har ont nu, i halsen, riktigt ont i halsen. neej! snälla jag vill inte bli förkyld! Men just nu känns det som att jag håller på att bli det, men då gör man bara som Lynette ;) hahah. Man tar en riktigt varm dusch och senså fixar man naglarna och så länge man fixar sina naglar så har man på hög musik och mycket coca cola drickande. Det kommer jag att göra idag. eller efter ridningen såklart ;D Hoppas att jag får en häst jag aldrig ridit eller någon som jag tycker om att rida. Berättar sen, och visar naglarna sen också ;)
Slutade tidigt (great!) för jag var för trött för skolan, måste spara krafter till ridningen. 

- mina öron har blivit beroende av "right round med Flo Rida". 
- Chattar. (men bara lite (a))
- Ska äta, yoghurt med banan,, <3
- VÄNNER PÅ TV.
- RIDNING - 
- Fixa Shebas naglar på kvällen <3
hahha, jag vet jag är "lite" konstig, jag byter önskelista till min födelsedag varje dag. 
just nu vill jag ha dom här tröjjorna och några cheap mondays <3




"just nu inlägg"

hej bloggen!
Jag vet inte varför men helt plötsligt så börjar allt bli tråkigt. Asså det jag hatar mest är att vänta. Att lixom bara vänta där. så himla tråkigt.. Man kan göra en massa saker, men då måste man vänta. gud så tråkigt! Tillexempel idag: jag väntade på att alla skulle vara klara på den där nv uppgiften, eftersom jag och Vendela gjorde den ganska snabbt, sen alldelles nyss så skulle vänner börja, men jag var tvungen och vänta i en kvart, så jag hade inget att göra, absolut inget. asså ibland känner jag att jag dör av att göra ingenting, yakko bara sover, naglarna går inte att fixas, dom är redan de, ingen är inne på msn, det finns inga nya bilder att photoshopa med mera! jag kan fortsätta hela kvällen, men då kommer ni ju somna x'dd hahha! 

Nu har jag bestämt mig! jag ska börja dansa. men jag vet inte vilken typ av dans? .. Men ska först kolla på bara och se om jag tycker om de. 

Så chattar jag med Simon som har fixat en till bild, med den här gången på Olle
skriver blogg
letar efter snygga kläder på nelly.se
har precis märkt att man kan logga in på msn på meebo.com och ebuddy.com i ipoden. riktigt coolt ;)<3

Godnatt 
Pussssar <3

ajjmajjgajjd

Hej bloggen!
Idag har det varit en bra dag. på morgonen så kollade vi på 2 filmer. Höll seriöst på att somna. haha, men grease filmen var bra, vi såg klart på den filmen och sen så kollade vi på nästa film som jag inte orkade kolla på, så jag pratade bort filmen med Olle. vi pratade om hennes pojkvän freddan, HAHAHHA.. (Olle, jag berättar ingen om de :'oo hahah x'D). Senså åt vi mat, det blev fiskbullar med någon konstig sås med potatis. Tappade matlusten då, men jag åt lite grann faktist. Men det bästa var ju såklart att efterrätten i franskan var fruktsallad. Gott Gott! Asså Helena är så snäll! Hon ger oss glass och vi får göra fruktsallad och så! Asså det är nog bara för att vi är 7 personer i vår minigrupp jämnfört med spanskan, där är nästan hela klassen jue! ja ja! Efter det och efter nv:n så skulle vi köpa present till Sheba men det var stängt så vi åkte tillbaka x'dd.  

Vendela kom hit och vi bakade en "chockladkaka med extra mycket smör!" Okej, den blev inte såå lyckad som den vi gjorde hemmahos henne då men ja ja! x')). Vendela kom iallafall hit ;)) Hennes blogg är:



Jag och Vendela bakar. 
- Jag vet! det är "lite" för mycket smör. *HAHAH*


bloglovin. vem ska jag lägga till där??''

Nu har jag börjat med bloglovin. Kommer inte ihåg allas bloggar så dom som vill att jag lägger till dom där skriv bara på msn eller bara en komentaris. 

Pussar ;)


-RENOVERING-

Japp, nu har jag gjort om min blogg, nästan helt, men jag är inte helt klar, asså jag vet inte varför min header blir så liten xD
hahah, asså jag måste fråga Philippa om hon kan hjälpa mig xD men som ni ser är nästan allt nytt. Bakrunden har nån konstig grej xD typsnitten är olika och headern ska fixas. 

Så ska jag gå. 
Äter ett halvt päron
Fixade precis bloggen
lyssnar på pitbull YEY Go girl kom! äääälskar den låten <3 
Skriver "xD" Till allt och alla
sjunger och skriver i blogg (väldigt svårt)
Simpsons på tv snart. 
Köpa CONVIQ KOMPIS kanske idag..

<3

Såklart min söt olle <3


ny header

Tillbaka från skuulan

Nu är jag tillbaka, har varit i skolan, vi hade karate med den där killen igen. de va kul, men de va svårt att hänga me', allt gick lixom så snabbt och jag visste inte vilken hand eller vilken fot som ska vara där och så.. xD haha. Senså nånting och nånting mer. som ni ser är jag inte på blogghumör :'ss men jag lovar att jag skriver ikväll (och då måste jag vara bloggsugen och glad) 
Min nya header <3 

Och för dom som ville se min kjol xD

min kjol som jag håller på att göra i syslöjden xD syns inte så bra, jag vet! men ja ja! xD hahah

min födelsedag kommer snart

japp, snart är deet min födelsedag och mina föräldrar är redan jätte irriterade xD. jag ville ha en bärbar mac men jag har just fått höra att jag inte kommer att få de :/ okej. trodde inte jag skulle få det heller då med man kan alltid "önska" sig. haha. mina föräldrar har sagt att jag får önska mig (och få) kläder, ridgrejjor och nagellgrejjer:

om ni inte ser vad det står så står det :Lynettes väska ;)


naglar *dreggel*



och såklart Paris Hiltons parfym <3

ojj, glömde skriva "just nu" hah xD

Mina naglar ska snaart fixas igen, eller inte bara mina, Sheba och Philippas också! Men Sheba! Du får inte klippa dom precis en dag innan jag ska göra fransk manikyr på dina naglar! xD ahahah. Men jag lovar att jag ska fixa dom ;) Ja ja! 

så dricker yakko vatten xD 
pappa ska gå till sin dans 
jag ska fortsätta berätta om min dag
hahah, jag lyssnar på musik utan volym (jag visste att något va fel)
ska läsa massor av underbara bloggar :) 
och sen ska jag fixa ny header och ha renovering på bloggen. 
Duscha ikväll också

//Lynette. 

heeej!

Okej. Den där filmen var bra, den där bridewars. Asså guu så stor kärlek till en kompis <3. hiih, man fick ju nästan tårar :'ss. hahahha okej så sorlig var den inte, men pinsam på slutet xD hahaha. Ska inte avslöja filmen till dom som faktist vill se den. men jag kan baara säga att det är en jättebra film! 

Idag. 
var det en bra dag! Allt gick bra och allt gick som jag ville, varit glad i skolan, ibland kanske för glad. eller det går inte, men nästan haha xD. Egentligen så hände det inget speciellt, allt gick bara bra helt enkelt ;) 
Matten. Gjorde en sida, kanske en sida och en halv *stolt*, äntligen har jag fattat vad man ska göra i det där kapitlet. 
So. hahha! alla datorerna pajjade, så Vendela och jag hann aldrig göra klart vår resebyrå och man ska lämna in resebyrån på onsdag! 
Syslöjden. Prövade min kjol idag, visar kanske bild på den.. YEY, snart klar ;)
och så spanskan -_-


Bridewars

Film med Vendela nu. 
(PussåååKram)

Bio med Vendela = Bröllopsduellen med Anne Hatway

hej bloggen! gissa vad? JAG ÄR TILLBAKA! 
hahah, mamma gav mig dataförbud i en timme!! Okej, det gjorde inte mig mycket för att jag har jue ipoden xD ahahha. Men nu har jag nt det längre! 

Min storebror är här och hälsar på. De pratar tråk med mamma och pappa. xD ahhaha. 
Idag har jag faktist inte gjort mycket alls, bara varit ensam hemma med min dumma lillebror som har klotrat på mitt tangetbord det står såhär: att jag är en data nörd, slö, att jag suger och att jag bajsar snätt. ASSÅ SNACKA OM OMOGET AHHAHAHAH.. 

Snart kommer kvällen och om en timma så ska jag till Vendela, vi ska kolla på bio, en film som heter Bröllopsduellen, vet nästan inge om filmen, bara att Anne Hatway är me ;).  hih,, Men jag har inte på mig snygga kläder just nu :'oo Måste kolla vad jag har i garderoben innan klockan är 17.45. 


Tack för du photoshopa min bild, Simon! :)

Fergie Ferg - London nånting xD HAHAH

Hej bloggen!
Jag är tillbaka!
hhaaha, har varit inne på msn och bdb sen jag vaknade xD Men bara inne på ipoden, om ni ser att jag skriver lite konstigt så fattar ni vrf .. Det finns inga knappar på ipoden för att skriva så man har ett mini tagentbord inne i den, men det är jättesvårt att skriva om man har stora fingrar. hahha., sen kollade på några vänner avsnitt på youtube, städade hela mitt rum, nu har jag också fixat garderoben, det finns bara kläder jag vet att jag kommer att använda, asså jag orkar inte ha en massa kläder som inte ens använder i sin garderob, det tar bara plats, men vi brukar ge kläderna jag inte använder till de fattiga barnen i olika länder, till unicef och sånt. 

Ajusste! Jag och Vendela jobbade i unicef i november nånstans där. Japp! det va kul, hahah, eller vrf skulle det inte va de? Vi fick 2000! hahah, eller nt. 70% eller nåt sånt, var till dom fattiga barnen. Så vi fick ungifär 300-400 kr var.  Bara för att vi sålde ganska många julkort. HAHAHHA xD

Så lyssnar jag på Fergie Ferg ;) Skriver inlägg xD, bdb, msn, naglar.. 

hahha, om ni undrar, det är mina riktiga naglar.. 

ny "just nu" bild

jaa! Jag har äntligen lärt mig att ändra färg på nagellack, hårfärg, ögonfärg m.m!! 
Såå glad jag är nu! <3..- 
Lyssnar på musik
Vill seriöst fixa naglarna innan måndag! xD
Photoshopar!
Väntar på att fler ska logga in på msn
måste stäääda hemma. 

Den lördagen jag väntat på :)<3

Hej bloggen!
Idag är det lördag, dagen jag läängtat till. japp, vi badade med Philippa, Sheba, Vendela, Anna, Niklas och Sam. 
nu har jag fullt med blåmärken xD Neej, nu överdriver jag! Jag har bara 1 eller kanske 2 xD
Vi åt hamburgare med pommes frits och jääätteliten dricka (sprite).. Vi hade kul! Men men nu är jag hemma, och är hemma ensam eftersom dom andra är på ett dop. Ville inte följa med för då skulle jag vara hemma vid 2. och det är nästan... ingenting? :'ss  hah iallafall jag glömde bort att göra en ny "just nu" bild, men ska fixa det efter jag har fixat philippas bilder. 

Ajusste! Om någon vill ha sina bilder photoshopade, så kan ni ju säga de.. Men jag kan inte så mycket, men lite.. xD 

Hhiihi, en bild på mig :'oo

Nu ska jag berätta om min första mens!

HAHAHAH, DET DÄR TRODDE NI PÅ VA?? 
HAHAHA, VA KUL JAG HAR!


Chattar med Olle, Philippa och Julia <3 HAHAH, Olle! du e såå kulig på msn! hahah, uppsi! hoppas du inte blev för arg :O ahhahah

gissa vilken låt??

Jag vet! Hjärtat där på bilden passar lixom inte in! HAHAH. Men min hand såg fett konstig ut så den fick inte va me. xD hhaha. Asså jag har blivit helt beroende på we will we will rock you - queen! hahah, älskar den låten nu! Skickar den nu till mobilen. Chattar med en massa kuliga personer. Naaw! Vill att Simon ska logga in! Måste prata seriösa saker med honom! hahaha. Om olle kanske. Jag borde nog vara lite snällare mot henne! hahha, eller nt! iallafall nu kom hannah montana! Hon är också bra ;) Ska fixa naglarna om inte Simon loggar in snart! Orkar lixom inte vänta i en evighet! 

Ska fixa en ny "just-nu" bild, fixa en massa bilder på photshop och ska göra allahjärtansdagskort! Som är egentligen imorn. Ajusste! Imorn så ska vi bada! YEY! ;) Asså läängtar <3. Måste vakna ganska tidigt då men det är värt det! ;) 



SO SO WHAT? I ´M STILL A ROCK STAR, I GOT MY ROCK MOVES. I DONT NEED YOU, AND GUESS WHAT?I´M HAVING MORE FUN, AND NOW THEN WE ARE DONE, IM GONNA SHOW YOU TONIGHT, IM ALRIGHT, IM JUST FINE. ............AND I DONT WANT YOU TONIGHT! 

haha, gissa vilken låt? 

Fredag den 13

idag är det den fredag den 13. 

Är fett rädd! och är jätteglad över att jag inte ska göra något idag, jag vågar fan inte! jag vill inte ha otur! 
Iallafall idag så var det väll en okej dag, inte världens bästa dag eller världens dåligaste dag, lixom helt okej!
Mamma blev arg på mig på morgonen, som varje morgon. men hon e så, på morgonen är hon arg och resten av dagen fördetmesta glad. Hade några tråkiga skolpass. (Somnade näästan i nv:n) Hihii.

Skriver mer sen hejdå!


Oj, nu blev det bara 6 tips

Vad du kan göra för att få fler besökare på din blogg

1. Ge tips på din blogg
2. Ha tävlingar med kläder eller något liknande
3. Ha snygg design (det brukar hjälpa, då ser man att det är en bra blogg)
4. komentera andra storbloggare och fråga om dom kan rekomendera din blogg
5. Va aktiv, skriv mycket och ladda upp många bilder
6. skriv till alla i din msn (mail) att dom ska gå in på din blogg. berätta vad den handlar om och så. 

Hihi, en bild på mitt öga.




Godmorgon Bloggen!

Godmorgon! 
Hej, nu är jag tillbaka från skolan, HAHAHHA jag hade glömt att vi hade sovmorgon (igen) Det finns typ bara 1 eller 2 ggr då jag inte har glömt den xD. Har ättit ett äpple och 3 ballerinakakor till frukost. Och nu ska jag göra en header till Philippa :o såå läskigt! asså såå bra är jag inte xD HAH. Men jag kan alltid försöka som Philippa säger.. Ajusste! jag tror jag glömde skriva om igår kväll?

Igår så red jag världens bästa chattrös! Men mådde piss när jag skulle rida, jag vet inte varför, min allergi hade ju gått! Nej! jag vill inte att den ska komma tillbaka! Den förstör allt! Den gör så att jag inte kan rida och höra vad ridläraren säger! Och mitt öga var helt rött igår! den ska gå bort nästa vecka! Den får inte vara kvar då! JAG VILL INTE! 

När jag kom hem: då så duschade jag .. väääääldigt snabbt, mitt rekord faktist 5 minuter! Med kläder och allt! 
Chattade med olle, beatrice, simon och håkan på samma gång!! :o visst är jag cool som kan göra de?? MEn väldigt svårt. xD hihi.

Greas Greas Greas!

Hi everybody! Hi doctor Nick! 

Hihi, älskar simpsons nästan.. xD 
Nu ska jag berätta om min korta dag i skolan.
Den började så att jag vaknade, gick till skolan och då hade vi gympa. I gympan så hade vi fotboll. Nu är det lixom bestämt att vi ska ha den där grejjen. Jag tror jag bara trroooor att den heter "turnering" iallafall jag ska jag inte va med. jag ska bara vara där och hejja på min underbara klass xD ahhaha. Sen kommer jag inte ihåg vad vi hade. Fixade philippas naglar igen. 
I svenskan så kollade vi på en film som heter grase. Tyckte inte den va så bra, men det var nog för att jag inte hade glasögon, så jag kan inte se eller läsa texten. Men den va ganska kul ändå xD


chattar jag på msn, skriver blogg, kollar på mina äkliga naglar, måste byta nagellack. dom är så fula att det är inte "UNBELWBOBOW" hahah.. Ska rida idag senare. Äta mat, lyssna på musik och sen vet jag nt xD 
Puss&Kram


Godnatt

Nu har jag kommit hem.. Eller för längesen men datorn hade problem :O första gången :o jag är fett rädd! plus att datorn är ganska ny.. Iallafall pappa fixade, jag tror det var en sladd som var lös.. 

Var med Philippa och Sheba, fixade deras naglar. hihi, måste fixa om dom.. (nagellacket torkade inte tillräkligt snabbt så det kletade ut sig xD) Guuu´ så jag läängtar till helgen. På lördag bada med massor av tjejer från klassen och på söndag bio men världens bästa vendela <3. Vi måste bestämma film Vendela! jag hoppas vi ser på en bra film, hihi, annars kommer jag ju nt :oo hhaha, jodå! jag kan nt veta om filmen är bra eller dålig om jag nt har sett den? xD 

så skriver jag blogg.. www.lynette.blogg.se .. hhihi xD Läser en massa bra bloggar <3, chattar med massor av personer, och ska äta kvällsmål eller vad det heter och sen sova och vakna upp i en kort och rolig torsdag. 
(Puss&Kram)


*ännu en bra onsdag*

Hejsan bloggen!
ännu en bra onsdag ;) 

Japp. Den här dagen var bra. Glömde att vi hade massor av läxor och prov i skolan, så jag började göra dom. 
Sen så dansade vi i klssrummet.. Vi körde dansstopp med en massa roliga personer i klassen ;)  
Jag vet, jag skriver jättedåligt inlägg just nu, men jag chattar på msn, och det går inte att skriva för att man måste se vad dom har skrivit ;) 


Jag måste sluta att äta ketchup.. HELT

Idag har det varit en bra dag.. okej förutom morgonen då, men iallafall ;)
vi hade inte gympa på morgonen då, eftersom att vi skulle ha ett längre mattepass med Revo. Var lite trött, men jag gjorde en sida i matteboken :) hahha, jag vet inte om jag är efter och det hoppas jag inte! Jag har redan lovat mig själv att jag måste bli bättre i skolan, tänka posetivt och att sluta äta en massa onyttigheter. Japp, jag vet inte hur jag kommer att klara av utan att äta godisar. Det är faktist ganska bra, eftersom massor av finnar har gått bort, det var inte bara att "sluta äta godis" som tog bort en massa finnar, det är såklart mitt "finnesskydd" som jag kallar det xD hahah, coolt namn va? Men.. alla finnar är inte borta, en massa är ju fortfarande kvar, bara för att jag ääälskar ketchup, ketchup på allt nästan, haha, min storebror ogillar att jag äter så mycket ketchup, egentligen så gör jag också de :/

I gympan så tränade vi karate för första gången med hela klassen tror jag.. Det kom en kille som heter Andreas och lärde oss hur man ska slå och försvara och sparka och sånt. Men uppvärmningen var det jobbigaste, SERIOSULY! 
-Vem tror du jag är? 
hahha, men jag överlevde. För att det var ju ganska kul, jag borde göra så varje dag, jag kommer gå ner i vikt så snabbt jue!
Jag tävlade mot Vendela, hon slog mig i magen så hårt! 
- TACK DÅ VENDELA! haha**

I musiken så har vi bestämt allting hur vi ska göra med reklamfilmen och så. Vi ska filma hos olle, jag ska vara regisör och producent, Vickan ska vara med och vara en gamlingen med Klara, Vendela ska vara med i filmen och rädda gamlingarna från att sitta hemma och kolla på bingolotto, hah, Anna ska vara den som tar hand om musiken och sånt..


Så skallar jag min apelsin, haha, jag har märkt att nästan alla gånger det är "just nu" inlägg så äter jag eller bara lyssnar på musik, ahahh.. och så luusnar jag på musik såklart! nu kom det christina augilera - dirrty, bra låt! ska kolla på film nu och sjunga på mitt underbara sätt! hahahha, synd att ni inte kunde höra mig :/ jag sjunger så bra! HAHAHAHAHA

Sry men irriterad just nu..

Hej bloggen
Nu börjar jag bli dålig på att skriva blogg, jag vet.. Men jag ska förbättra mig, det enda problemet just nu är att mamma inte låter mig ha datorn längre, hon blir arg för ingenting?  Hon ropade på mig, jag kom och frågade: 
- Vad ville du? *irriterad*
Och hon blev arg för jag var respektlös! Asså gud! Arg för ingenting! Men det är så för att hon brukar alltid vara arg på morgonen för att min lillebror inte gör sina läxor, han är dum och egentligen så är det han som var den "respektlösa personen" eftersom han skiter totalt i vad mamma säger åt honom.. Och han säger han ska få en iPhone om han är snäll
- Yeah Right! 
Som om han skulle få en iPhone och jag bara en ipod touch? Eller inte! 

hej&hejdå

pappa&mamma har precis kommit hem, jag fick bära och röra på pappas nya kamera och lins! AJMAJJGAJJD! SERIOUSLY SERIOULS! Den är seriöst 50 cm lång. Och väldigt bra! Men jag fattar inget på kameran xD Eftersom den är för stor o allt. Men jag älskar den! Åhh! jag önskar jag fick den! Jag får använda den och så! Men jag fattar inte hur man lägger i bilderna i datorn från den kameran. 

Ajusste! 
Var med olle idag också, men typ bara i 15 minuter, skulle hem sen.. HAHAHA, olle! hon skriver myskoinlägg tuup hela tiden! 

www.xattitude.blogg.se     Olle jag skrev inte fel ellihyyr? xD 

Puss&Kram
 

Saker jag nt kommer få i mars men kanske senare ;)

Hej bloggen!
Idag vaknade jag som man ska göra när man vill att dagen ska vara bra!

Jag vaknade, gick till skolan, ramlade på isen (tredje gången i år) haha xD Nu har jag ramlat och gjort illa hela mig känns det som, första gången jag ramlade så var det egentligen Vendela som ramlade först och då så kom jag med, då gjorde jag illa min högra höft. Andra gången var det på väg hem, då gjorde jag illa min rygg, idag gjorde jag illa min vänstra höft, egentligen så var det ganska kul, eftersom jag har inte fått så mycket snö att åka pulka på och leka med yakko med :/ Jag får önska mig det till födelsedagspresent, men det kanske är lite för sent för vintern att komma då? Det är ju i mars..

Men jag har redan bestämt mig vad jag vill ha till födelsedagspresent. Jag vill ha (Krm inte få): 
En bärbar mac dator.
En kamera (En sån som jag tog sönder)
En iPhone
Nagellacks bord med nagellacks saker med
En ny rosa säng med ny rosa garderob

.Sen hade vi syslöjd, innan de så fick jag veta min längd och vikt, jag var längre än jag skulle varit sa den dära doktorn eller vad man ska kalla henne xD hihi.. Jag vägde : 49,5 kg, jag var faktist ganska nöjd med min vikt, och jag krm inte ihåg längd, jag tror det var: 154 eller 158 cm. 


så dricker jag min äppelcider, tycker den smakar mest äppeljoice, eftersom kolsyran är borta, lyssnar på hannah montana avsnitt, och nu kom musik, ska chatta på msn nu, ättit precis


min underbara dag! hahaha

Hej bloggen
Sry för jag nt skrev så mycket igår eller idag. 

Idag har jag varit med Vendela (Vendisen.blogg.se) Vi gick till solna centrum och hade jättekul hahah xD Först så köpte vi slushar såklart ;) Sen letade vi efter en telefon automat för att vi skulle ringa Julia och Håkan, hahha, till slut hittade vi. Vi försökte använda den där funktionen där mottagaren betalar, men tyvärr var det bara till teliaanvändare, så jag betalade 10 kr i den där automaten. Vi pratade i 1 minut senså slutade den, och den ville ha mer pengar..
- Vad tror du jag e?! Jag betalar nt 10/ minut! 
Då tänkte vi sähär:  Det är bättre att ångra sig efter man har gjort de, än att ångra sig för att nt ha gjort de. Bra va? ;)
Senså ville vi ha mer slush! Så vi gick och köpte mer. hahah, sen orkade vi inte. 

Efter solna centrum så åkte vi hem till Vendela, vi kollade på yttligare 2 avsnitt av 24. 

Så ska jag photoshopa bilder åt Julia, chatta, läsa en massa bloggar, äta hemgjord pizza, kolla på film (The breakup med Jennifer Aniston)
pussar!

Yakko inlägg, om alla roliga stunder vi har haft <3 2




lite fler bilder. men gud! jag har typ 30000 fler bilder på Yakko. Några är med nappar, kläder, vinter, sommar, blommor, glasögon, solglasögon, tomteluvor, filmjölk på nosen, såå gullig! 


Ska jag till Vendela, ska ringa Julia sen. Skriver senare.. ;)


Yakko inlägg, om alla roliga stunder vi har haft <3


Oj, bara två bilder, interneten blev konstig, laddar upp fler snart


Nya cheap monday jeans

Hej bloggen!
Nu har jag kommit hem igen, har köpt nya cheap monday jeans, som är för stora... :/ Dom andra passade inte mig.. Tråkigt tråkigt, sen köpte jag också svarta nylon strumpor,, senså kollade vi på ridskor, men jag har så svårt att hitta skor. Alltså de fanns några jättefina och dyra, dom var läder och allt, men inga passa på mig :/ Måste ändra min fotstorlek xD hihi, iallafall;

Så har jag ättit mitt äpple, smsat, bytt om till kjol, musik och såklart Photoshop! ;) 
'

Vill ha, vill ha, vill ha 

Hoppas jag får dom här till min födelsedag ;)

vi ska "kolla" på hästsaker..

hej bloggen! 
Nu har jag vaknat, skulle egentligen vara med Vendela, men fick nt för att jag skulle pröva hästgrejjer :( Trååkigt! Man hittar aldrig något juu!! Och mina föräldrar ska inte ens köpa! Bara "kolla" och prova, Vi ska "köpa" dom när jag fyller år. DET ÄR OM EN OCH EN HALV MÅNAD!  Fattar nt dom! 


Så smsade Vendela mig, OCH JAG FÅR INTE GÅ! hatar att säga nej till kompisar. ja ja! iallafall ska fråga om inte vi kan göra nåt ikväll ist? 
Har fixat msn på ipod touchen nu! Så nu kan jag både chatta och vara inne på bdb i ipoden!  Ska gå nu, bye bye

Är du dum i huvet? ;ooo inte jag iallafall

Är du dum?
17 eller mer är du rent ut sagt dum i huvudet.

(x) Tuggumi har ramlat ur munnen på dig när du har pratat.
(x) Tuggumi har ramlat ur munnen på dig när du INTE har pratat.
(x) Du har gått in i en glasdörr.
(x) Du har hoppat ur ett fordon som rör sig 
(x) Du har tänkt något roligt och börjat skratta, och därmed fått folk att kolla konstigt på dig.
Summa: 5

(x) Du har sprungit rakt in i ett träd.
(x) Det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
(x) Du testade precis om du klarade det
(x) Du har trampat skosnöre och snubblat/trillat.
(x) Folk har kallat dig långsam.
Summa:  5

( ) Du har råkat tända eld på en sak ett flertal gånger.
( ) Du har råkat tända eld på någonting.
(x) Du har någon gång hållt på att somna på en lektion. 
(x) Du kan berätta en sak och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
(x) Folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig.
(x) Du använder dina fingrar när du ska räkna enkla mattetal.
Summa: 4

(x) Du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
(x) Du gör detta test när du borde göra något viktigt.
(x) Du har satt på dina kläder bak-och-fram elr ut-och-in utan att ens märka det.
(x) Du har leta överallt efter någonting som du har i handen eller fickan.
Summa: 4

(x) Du råkar göra sönder väldigt många saker.
(x) Du har trillat av stolen då den har stått alldeles still.
(x) Du använder ordet Va? Väldigt många gånger om dagen.
Summa: 3

svar: 21

Jag är tyvärr inte alltid på bra humör, men då gör jag detta:




skriver ikväll

Nu måste jag gå från datorn, ska kolla simpsons nu. 
Skriver ikväll 
bye bye

"naglar är bäst"


jag gillar nya bloggläsare ;)

Hej bloggen!
Idag har varit en bra dag faktistm inte gjort något särskilt i skuulan då xD Men ja ja. Jag skulle gå hem till vendela idag på kvällen för att vi skulle se 24 och vänner såklart ;) Men sen så kom hon på att hon skulle se en taeater av high school musical parody eller nåt sånt. Iallafall hon måste gå. Och imrorn så ska jag kanske till ikea och köpa dekorationer til mitt nya egna rum ;) fan va glad jag blev när jag fick rummet! Helt mitt! Inge äkliga lillebror leksaker. 



... så är jag inne på bdb, lyssnar snart på musik (: , chattar på msn, kollar på mina naglar, ändrar bilder och ändrar bakrundsbilder på datorn, mobilen och ipod touchen. ja ja! Ha de bra <3
( och så har jag fått nya unika bloggläsare (: tackish! )

FREE DAG

Godmorgon alla!
Nu har jag vaknat, har inte ättit frukost och är inte heller sugen på frukost, men ska kanske tvinga mig i en macka. "Frukosten är den viktigaste måltiden" juöö xD Iallafall, snart ska jag ta ut yakko så får han kissa lite snabbt, eftersom idag har jag SOVMORGON! Jippie!

www.vendisen.blogg.se 
(Vendelas blogg)

i´m back!

Tillbaka från ridskolan! 

japp, jag är tillbaka! Jag fick rida Sevel, så längesen jag red honom, han var väll bra, den största hästen i gruppen xD
Har precis målat naglarna till en beache/vit/glittrigt nagellack, xD. Plus att naglarna är fett långa, jag är såå stolt över mig själv. Innan jag hade min tandställning så bet jag alltid av mina naglar, jag måste tacka tandställningen som inte låter mig det xD och så en sak till! asså omg! imorse så försökte jag göra det här till en bra dag, funkade inte :/ tänkte för mycket. Iallafall efter jag ramlat på isen (igen) så gick jag hem (från skolan) så var jag här och tänkte, asså idag kommer jag juö rida, då måste jag tänka posetivt juö! (gjorde de då) Sen kom pappa och vi åkte till stallet, först så hittade jag inte min gummisnodd till håret, (VIKTIGT) och senså hittade pappa en till mig (BRA) Senså hade jag 7 kr  SKIT! jag behöver 8 kr för att köpa läsk i en läskautomat. Precis då hade nån glömt sin växel där, och då tog jag såklart pengarna ahhah xD värsta turdagen asså! <3

Just nu: Precis kommit ut från dushen, lyssnar på den bästaste pitbull (sååklart;)) chattar lite på msn, inne på bilddagboken och så.. 

Nästan finaste kjolen?

NEJ NEJ NEJ!
köpte en jättefin kjol från áhlens och den passar inte! PLUS att den var på trippelrea så den går inte att lämna tillbaka!
neeej! det är nu jag känner mig lite tjock faktist :'ss jag vet att jag inte ska säga sånt! Men ibland så är det sant, jag får inte på mig den och den ser jättestor ut! Jag skulle provat den innan :/. Ja ja, om jag ska ha på mig den så måste jag ... jag vet faktist inte xD Men jag kan ta på mig den ändå. hahah, vem bryyr sig om den går sönder lite grann? hahhah xD jag får ha på mig den ändå tkr jag. Iallafall den var jue ändå på trippelrea? 

-Mitt huvud är helt tomt, det finns inga photoshop idéer där längre, vad har hänt?

Försöker photoshopa nu, kollar på småfilmer på youtube och på moderskeppet så jag kan lära mig mer, men jag kommer inte på en fin design, mitt huvud är helt tomt just nu, för att slippa vara så tom så ska man äta, haha, jag älskar att äta, men ibland så gillar jag att äta mat för mycket. Men jag vill inte banta just nu, de e inte bra säger en massa. Men jag kan äta mindre onyttig mat? Det är egentligen inte att banta, bara att slippa äta några saker. 

Just nu lyssnar jag på min iTunes, Lindsay Lohan sjunger sympnots of you eller nåt sånt heter låten, äter glass och apelsin, men det blir kladdigt på tangent grejjen, hahah xD jag glömde fråga Vendela om hon ville med till stallet idag igen, ska ringa henne.. 

Alla säger grattis till Vendela 13 år <3

Idag är det världens bästa Vendelas födelsedag. Så alla säger grattis okej? 

Min dag :Vaknade 4 på morgonen och tog ut yakko,, asså han har fått en ny vana, han tror att varje gång klockan är 4 ska han ut xD hade en konstig dröm, kommer inte ihåg den så mycket men den var så verklig, som att den vore på riktigt, jag trodde jag hade fixat kameran och så. Det kanske är bra? måste kolla på den där hemsidan där dom förklarar vrf du har å konstiga drömmar.  Slutade tidigt idag. Eller alldelles nyss faktist, har skalat min halva apelsin, men jag tar paus nu, måste juö skriva inlägget? xD 

Just nu: Lyssnar jag på Rihanna - live your life, "just live you life"   Ska snart till stallet, pappa kanske följer med. Knappast mamma, hon gillar inte hästar, lixom inte alls faktist, hon klagar alltid på att dom stinker och att dom bajsar hela tiden, men hon tkr det e kul när hästarna pruttar i traven , hahaha, de tkr jag också fakttist, speccielt när lille bror gjorde de, nu är han pensionerad :( och jag fick inte ens säga hej då?! iallafall jag saknar den söötnosen, 


Pitbull- Go girl

Min mamma är vääldig dålig på att ge mig datorförbud, utegångsförbud m.m xD

haha, iallafall mamma gav mig precis datorförbud för att jag inte städade mitt rum. Inte bra, städade de precis, men hon är väldig dålig på att ge mig de. Hon ger mig de i typ 5 minuter och sen bah: okej, du får datorn xD hahah, jag måste lära henne hur man gör eller jag bara skojja xD Det är jöö bara bra ;) 

Ska äta mat snart, tror det blir hemlagad pizza, lyssnar nu på beyonce if i were a boy, tröttnat på den låten, nu lyssnar jag på pitbull- go girl ,, hahha älskar den låten <33 



(Puss)

Allt gick bra, allt gick som jag ville ;)<3

Hej bloggen!
Idag var det seriöst en rolig dag. Allt gick bra, allt gick åt rätt håll! 

Så här började dagen: Jag vaknade (kände att det kommer bli en bra dag) Gick till skolan 10 över 8. Och kom inte ens försent, coolt va? ;) Senså glömde jag bort att vi hade engelska läxa.. Men det gick bra ändå. Sen franska, i Franskan så skulle vi ju lära oss att köpa glass. Då hade Helena köpt glass men vi skulle köpa själva och säga hur många kullor osv. Vi fick strutar också xD Men nu mår jag dåligt. jag har ättit för mycket glass. Det känns som min mage ska sprängas xD Eller inte alls egentligen. jag är ju hungrig, ska äta macka efter det här inlägget. 
På rasten var de kuligast! haha, tror det va halva klassen börja dansa till abba låtar. hahah xD Vi skulle härma Philippa när hon dansa.. hahah, japp, de va kul!

Just nu lyssnar jag på bästaste hannah montana, väntar på att en massa roliga personer ska logga in på msn xD Vänner också klockan 15.05. och jag sjunger såklart ganska högt ! xD hahah.. 


Gonatt! (OBS! kort inlägg)

Godnatt!
Ska snart sova nu. Men först så fransk manikyr på mammas naglar. Måste gå nu. annars kommer mamma bli arg :'ss visar bilder på min mammas underbara naglar sen 
gooodnight!

Ipod touchen är min!

Som ni ser så har jag en ipod touch där vid vänster ;) . Man kan säga att de är min, för jag har ju en, men inte samma låtar och sånt. iallafall jag orkade inte leta efter en massa låtar och så . Så de blev istället bara några av de nyaste låtarna som har kommit ut. första låten är helt klart bäääst! hahah, alla i lilla rummet börja sjunga tsm, hahha, Sam , jag krm inte sluta sjunga hahahh xD Jag vet att alla tkr det är irriterande av att höra mig sjunga men ja ja! 

Nu kom mamma o pappa hem, ska hjälpa mamma och sen ta ut Yakko. Fixar kanske naglarna sen. Men jag vet inte vad som har hänt, jag  är fett dålig på naglar nu. kanske för att jag inte har tränat. 
Hej då!

rubriken

Hej igen
nu har jag ändrat typsnitt och så. är ensam hemma tror jag. Eller jag vet inte om min lillebror är hemma, vänta jag ska sjunga och ifall han skriker : HÅLL KÄFTEN! så är han hemma annars så sjunger jag bara högre för mig själv. neej! han va hemma! Skit :'( 

Nu ska jag : läsa fler bloggar, photoshopa på msn, leka med min underbara Yakko och leta efter hans nagelgrej. ja ja,
 bye

Älskar Rosa. Finaste Färgen utan tvekan <3

Snaaaaart min födelsedag (eller inte)

Hej alla där! 
Den här dagen har varit bra (som jag sa ju) Spenderat dagen i skolan och sen med Olläe.. Gick hem till henne. Vi försökte fixa internet på hennes nya mini dator. Älskar hennes dator! Blev helt kär i den, frågade precis pappa om inte jag kunde få en sån i födelsedag (a) hahha, tror inte jag kommer få det för att jag tar sönder saker som inte är roliga längre. Asså kanske inte med flit, men det blir bara så :( . Nu har jag tagit sönder min storebrors kamera. han vet det inte än. Måste säga det till honom, hoppas han inte blir såååå arg :'ss 

Just nu chattar jag på msn, lyssnar på världens bästa Hannah montana och Britney spears (såklart ;))
Väntar på att Olläe ska logga in på msn så hon kan skicka bilderna jag tog hemmahos henne..
Läser en massa bloggar. Följer faktist minst 20 bloggar xD 

Skuulan börjar om 10 minuter nu.

Måste skriva snabbt nu. skolan börjar om 10 minuter.. iallafall idag har jag bestämt mig att jag ska ha en underbar dag. Då får man jue då. om man bestämmer sig för att få en bra dag, så får man de ;). Efter skolan ska jag vara med Olle <3. Har inte varit med henne på typ jäääättelänge. Eller juu, mest på skolan, men inte på friitiden :( 

När jag krm hem så ska jag försöka förbättra min design igen. Jag är jue redan glad för den jag har nu, men jag vill ha snyyggre såklart ;) 


Olle är beroende av min ipod touch (tror jag) 

börjat blogga igen <3

Så äntligen fixat hela min blogg, helt själv.. hahha (vilket skämt) tss. kan inte ens göra header själv xD .. Fick stor hjälp av typ någon sida som heter: designadinblogg.se väääldigt bra sida. förklarar allt så man fattar.. Nu ska jag gå o sova. är väldigt trött faktist. Bråkade jue med min blogg i en timme nu xD och en till sak, mamma lät mig åka till bio på söndag. jag blev skit förvånad ;oo . jag har slösat mer än 300 kr denna vecka och jag bara får mer och mer pengar. Tack papi <3. ahhah xD 

 
älskar mina naglar på bilden <3

I´m back!

Jag är tillbaka!

Hejsan. Som ni vet så hade jag slutat blogga på blogg.se . bytte istället till blogspot. Okej, fattade seriöst ingenting. Det enda som var bra i blogspot var väll att jag kunde ha header där. Här vet jag inte hur man gör och när olle hjälper mig med headern så råkar jag alltid ta bort den xD hahh. iallafall. i´m back! Skriver om mina underbara dagar och naglar. xD ahhah de rimmar.. Asså SERIOUSLY jag borde bli en rimmare. hahah, finns det ens? :´ss hah

Idag blev jag och Olle arg på en viss Thilda som är taskig mot min underbara Julia <3 Tkr seriöst suund om dig nu. Iallafall jag o olle krm inte ge oss. ellyyhur? <33

 

(Puss&Kram)

RSS 2.0